Luxe Camper Huren

Particuliere camperverhuur Groningen

Bent u op zoek naar een camper in de provincie Groningen? Neem dan eens een kijkje bij Camperhureneelde.nl! U kunt ons vinden op de grens van de provincie Groningen en Noord - Drenthe. Lees snel verder voor meer informatie over het huren van de camper!

Maak kennis met Camperhureneelde.nl

Onder de rook van Groningen verhuurt Camperhureneelde.nl in Eelde een ruime en comfortabele camper van het merk Bürstner Nexxo T 687. U kunt met deze camper naar verschillende plekken in heel Europa om erachter te komen wat Europa allemaal te bieden heeft!

Doordat de camper maar liefst 6,89 meter lang en 2,30 meter breed is, biedt hij veel comfort en rijdt u met alle plezier over de wegen en bergen. De camper is voorzien van een automatische transmissie en een extra brede achteras. U heeft geen speciaal rijbewijs nodig omdat iedereen met een rijbewijs B mag rijden in de camper! De camper heeft twee ruime slaapplaatsen voor een fijne nachtrust, keukenkastjes en een toilet/wasruimte. De indeling van de camper kunt u vinden op deze pagina.

De verhuurvoorwaarden

U moet in het bezit zijn van een geldig Nederlands rijbewijs in de categorie B om de camper te huren. Ook is het belangrijk dat u 25 jaar of ouder bent. De camper is vanuit Groningen te huur in de volgende seizoenen: het voorseizoen vanaf april t/m mei, het hoofdseizoen vanaf juni t/m augustus en het naseizoen vanaf september t/m oktober. Voordat u de camper gaat huren bij ons, raden wij u aan om de verhuurvoorwaarden goed door te lezen. Wij verwachten dat u de camper netjes houdt tijdens het huren en dat u onze aangegeven voorwaarden respecteert.

Hoe huur ik de camper in Groningen?

Via de website kunt u gemakkelijk online de camper huren bij ons. Via deze link kunt u de beschikbaarheid van de camper vinden. Daarna kunt u de periode kiezen, uw gegevens invullen en het verhuren bevestigen! Verder vindt u op deze pagina informatie over de camper en over een aantal extra opties. Deze extra opties bestaan uit een camper-rijvaardigheidstraining voor als u nog geen rijervaring heeft in een camper, het meenemen van fietsen, een camping set huren en een haal- en brengservice voor de camperverhuur vlakbij Groningen. Kijk snel verder voor meer informatie!

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie over onze camperverhuur in Groningen kunt u contact opnemen of indien u wenst direct bellen naar 050 - 309 2171.

Deze website gebruikt cookies Informatie