Luxe Camper Huren

Particuliere camperverhuur vanuit de provincie Drenthe

Bent u op zoek naar camperverhuur in de provincie Drenthe? Dan bent u bij Camperhureneelde aan het goede adres! U kunt ons vinden in Eelde, op de grens van de provincie Drenthe en Groningen. Bent u benieuwd? Lees snel verder voor meer informatie over het huren van een camper!

Maak kennis met Camperhureneelde.nl

Bij Camperhureneelde.nl kunt u een prachtige camper van het merk Hobby Optima de Luxe huren. Ziet u het al voor zich? Heerlijk op vakantie, vrij om te gaan en te staan waar u wilt, zonder dat u hoeft in te leveren op comfort? Trek er dit jaar op uit met deze prachtige camper en ontdek al het moois dat Europa te bieden heeft, gewoon vanuit Drenthe!

Doordat de camper die wij verhuren 6.99 meter lang is en 2,33 meter breed, bent u verzekerd van veel comfort. De ruime camper bevat namelijk alles wat u maar kunt bedenken: een keuken, een ruim tweepersoonsbed, een 1 persoons hefbed, een aparte douche en handige opbergruimtes. Bovendien heeft u geen speciaal rijbewijs nodig: iedereen met een B-rijbewijs mag in dit voertuig rijden!

Verhuurvoorwaarden van de camper

Natuurlijk vindt u het belangrijk om te eten wat de verhuurvoorwaarden van deze camper zijn Onze camperverhuur in Drenthe heeft enkele voorwaarden. Zo moet u bij het verhuren van de camper in het bezit zijn van een geldig Nederlands B-rijbewijs. Ook is het belangrijk dat u 25 jaar of ouder bent. U kunt de camper bij ons huren in de volgende seizoenen: het voorseizoen vanaf april t/m mei, het hoofdseizoen vanaf juni t/m augustus en het naseizoen vanaf september t/m oktober. Wij raden u aan de verhuurvoorwaarden goed door te lezen voordat u de camper gaat huren bij ons. Wij verwachten van u dat u onze camper netjes onderhoudt en u de aangegeven voorwaarden respecteert.

Hoe kan ik een camper huren bij Camperhureneelde.nl?

Hoe u deze camper kunt huren vanuit Drenthe? Dat kan heel gemakkelijk online!
Bekijk de beschikbaarheid van de camper, kies een periode, vul uw gegevens in en klik op bevestigen!
LET OP: De huur is pas definitief nadat u het contract heeft ondertekend!
Onderaan de website kunt u informatie vinden over de extra opties die er zijn bij de camper.
Zo kunt u bijvoorbeeld een camper-rijvaardigheidstraining volgen als u nog geen rijervaring heeft in een camper. Of wilt u graag fietsen meenemen op vakantie? Dan is dit ook mogelijk.

Meer informatie

Meer informatie over het huren van een camper, of heeft u nog vragen? Neem contact op via 050 - 309 2171.


Deze website gebruikt cookies Informatie